Toho gyöngy

TOHO mixTradicionális, kiváló minőségű japán üveggyöngy. A gyöngyök egyik királya. Az egyes gyöngyök mérete tökéletesen azonos, hozzáértő kezek csodákat fűznek TOHO gyöngyökből.

A gyöngyök furata nagyobb, mint a szokásos üveggyöngyöké, vagyis súlyra azonos kiszerelésben jóval több gyöngyszem található. A nagy furat és azonos méret eredményeként egyszerűbb a fűzés, és gyöngyszövésre is alkalmas.

Gyöngyfűzők figyelem! A TOHO cilinderes gyöngyök AIKO és TRESURE néven szerepelnek, ami megegyezik a miyuki delica minőségével.

Düsseldorfban találkoztunk először a TOHO cég menedzserével, Iwao Yamanaka úrral, aki meggyőzött a Hiroshimában működő gyár egyedülálló gyöngy-csodáiról. Ismertük a TOHO gyöngyöket, de ott dőlt el, hogy a minőség mindenek fölött. Yamanaka úr egy közel 45 perces filmet mutatott laptopján a gyöngyök készítéséről, gyárukról, a tervezés folyamatáról és mi csak csodálkoztunk…

Hát igen, ilyen egy jól szervezett családi vállalkozás, amely ma már világhírű. Mottójuk között szerepel: ” Csak a legjobb minőséget nevezzük minőségnek”.
Nos, üzletünkben immár több mint 600-féle TOHO gyöngy található, mindenki számára elérhető áron.