Alkatrészek

Akad egy csomó gyöngyöm, de hogyan készítek belőle nyakláncot vagy karkötőt?
Felfűzöm valamire. De mire? És miért nem gurul le a gyöngy a valamiről? Hogyan teszek a valami végére egy izét, amivel összefoghatom az egészet.

Bizsualkatrészek széles választéka

Nos, ezek a valamik, izék és bigyuszok a bizsukészítéshez szükséges alkatrészek. Végzárók, kapcsok, medálalapok, füli hátsók, stiftek, gyöngykupakok, stopperek, távtartók, klipsz alapok , sodronyok, bőrszálak… és így tovább.

Üzletünkben közel 10.000-féle alap és exkluzív bizsualkatrész között válogathat. Óriási a választék, s az ár-érték arány egyedülálló, az egyszerű vas alapanyagú alkatrészektől kezdve a strasszokkal díszített rhodiumos, nikkelmentes és nemesacél szerelékekig szinte minden akad -,ha még el nem vitték 🙂

Az alkatrészeket a Távol-Keletről hozzuk, Kínából, Dél-Koreából, Taiwanról, Hong-Kongból. Évente legalább két alkalommal személyesen keressük fel a gyárakat, nem a világhálóról, nem kép alapján rendelünk. Az utóbbi évek tapasztalata, hogy a távol-keleti áru már messze nem az “óccó kínai vacak” kategóriája. De a minőségnek ára van, mert olcsó húsnak valóban híg a leve. A gyárak, ahonnan alkatrészeink származnak, termékeiket a francia, olasz, német és amerikai piacra exportálják, megfelelő minőségi ellenőrzés mellett.